Tuesday, December 15, 2009

BFundi BroFramestone dengan Akufrazi


5 Azam 2010
  1. Habiskan study peringkat Sarjana
  2. Publish paper at least 5 or more (research ak)
  3. Memiliki iPhone
  4. Nak holiday ke overseas (bln 6 atau 7)
  5. Memiliki netbook
ak mula memblog thn lepas, kira thn ni sudah mencapai 1 thn blog ak dkunjungi sekalian manusia. tujuan utama blog ini dwujudkan adalah atas nama perkongsian. kdangkala, kisah hidup seseorang menarik utk kita dengar, baca dsb. dari menulis blog ni juga, ak menceritakan perasaan. orang melayu mmg berbudi bahasa, kdg2 kata x dpt diluah dgn mulut, takut kecil hati dsb. maka dgn cara penulisan dharap mereka yg terasa akan sedar. di awal memblog mmg ssh nak cari org baca, hanya kawan terdekat je yg baca, tu pun kena paksa..wakaka..tapi yg rajin bagi komen org yg bernama HALIM. dia mmg suka mengomen, ttp sejak dia ada blog sendiri dia jarang berkomen (hehehe). Almaklumlah kehidupannya yg begitu busy.

(penulisan terpaksa dberhentikan seketika utk bersolat Zuhur)

ok, sambung semula..(haha) kalu korang tgk post2 ak sblm ni, peningkatan scr mendadak pd bln 12, ni smua atas sokongan rakan blog ak tu bean moreano (thanks bro!). korang yg baca post ak ni pon mest gak menjenguk blog kwn ak spt aurikelsan, mars, adam luba, kl citizen dsb. spt blogger2 lain yg mencaras setiap blog2 lain, terjumpalah blog yg dmiliki oleh lelaki kacak iaitu broframestone (wakakak, ni patut bg kredit skit kat ak) .bln 12 ni pon ak giler dgn contest2! huhu, ak ni baru memblog, alangkah gumbiranya hati jika ak dpt menang hadiah sbg smangat utk memblog di thn baru 2010.

BroFramestone merupakan manusia pembawa virus memblog sehingga menyebabkan blogger lain terkena jangkitannya.




12 comments:

aurikelsan said...

blogging sometimes could be contagious.. hahaha keep GEGEH

BeaN MorENo said...

ahaha...sayalah bean moreno yang hensem tuh...wakaka

Frazi A said...

surya: contagious eh..mmg

bean: ko mmg hensem, tp ak lbh hensem..wakaka

Lutfi Raffi said...

oit.. aku tak dapat mencapub di blog ko.... ko tak mention nama aku pon.. merajuk ar camni... hehe

Frazi A said...

lutfi: nama ko udah dsebut sblm ni..ak kelupaan...
kalian seantero kunjingilah ke blog LUTFI!!!MCM2 ADA!

a kl citizen said...

assalammualaikum

masuk contest ya?
semoga menang....k.

Frazi A said...

kl ctzen: ws, thnx ya, really appreciate it!join contest!i'm hoping i win somethin as motivation for me as we reach the end of year 2009..

Framestone said...

kau katekan bro pembawa virus ek he...23x ok bro dah view.. nnt usha nama dalam list update bro hari nie.. if xde roger bro ek

www.broframestone.com

Frazi A said...

framestone: ok, dah nampak dah ianya di'update'kan! thnx!

Framestone said...

BFundi sudah bermula..... Bro sebarkan maklumat ini kepada mereka yang berjaya dipilih secara lazat, ranggup & segar untuk menyertai contest bro tanpa kompromi

Apa yang perlu dibuat oleh calon-calon

1. Promote diri anda untuk diundi di blog bro sepanjang tempoh mengundi. Harap tiada sesiapa memspamkan chatbox or blog org len semata2 meraih undi.
2. Setiap pengundi boleh memetik 3 nama calon untuk mewakili 1 undi setiap seorang.
3. Pastikan mereka mempunyai blog & email yang benar2 wujud
4. pengundi hantu akan dianngap undi rosak (mereka yang mengundi mengunakan blog & emailyang berbeza sedangkan mereka individu yang sama)
5. Boleh mengundi diri sendiri asalkan nama mmg tercalon (bg yang gatai mengundi diri sendiri tapi tidak tercalon, secara tiada kompromi akan dianggap undi rosak.

Ruangan mengundi akan di buka pada pukul 8 pagi 20th . Bersiap sedia la ek

Tempoh mengundi di antara 20-24 Desember 2009

Mereka boleh mengundi di http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

puteri said...

oh lawan-ku

he.

:)

Frazi A said...

puteri: ha3