Monday, December 31, 2012

How Maybank2u has served me







Mesra Pengguna
Maybank2u mempunyai tiga ciri yang penting. Yang pertama ialah laman web yang cepat dipaparkan. Ini bermaksud kepantasan page load sesebuah laman web. Saya tidak perlu menunggu dengan masa yang lama. Yang kedua ialah navigasi. Maybank2u memaparkan butang navigasi yang mudah dan kemas. Yang ketiga ialah informasi. Maybank2u menawarkan informasi yang diharapkan oleh pengguna.



Selamat!
Selain memastikan username dan kata laluan adalah betul, Maybank2u juga memperkukuhkan sistem keselamatan bagi penggunanya. Ini dapat dilihat semasa proses log in, dimana pengguna perlu memastikan security image dan caption yang dipaparkan adalah betul.



Mudah untuk pembayaran bil
Terdapat 600 buah syarikat yang berdaftar dengan Maybank2u. Pada tiap-tiap bulan saya menggunakan khidmat Maybank2u untuk pembayaran bil telefon bimbit (Maxis) dan broadband (Celcom). Selain itu, saya juga membuat pembayaran cukai MPJBT dan pembayaran bagi sistem pembentungan Indah Water dengan mudah melalui Maybank2u. Saya tidak perlu bersesak-sesak dan beratur panjang bagi menjelaskan semua bil-bil tersebut. Ini amat menjimatkan masa saya! 


Cukai (LHDN)
Sebagai penjawat awam, saya perlu menjelaskan cukai. Walaubagaimanapun, urusan pembayaran cukai tersebut tidak membebankan kerana ianya dapat dilakukan dengan mudah melalui butang  Make an income tax payment di Maybank2u.


Pemindahan Wang (Transfer)
Pemindahan wang antara akaun Maybank sendiri kepada akaun Maybank orang lain, atau ke akaun Bank-Bank yang lain dapat dilakukan dengan mudah dan cepat.



Pelaburan (Investments)
Saya juga tidak perlu ke pejabat pos atau ke bank bagi urusan ASNB. Ini adalah kerana, segala urusan pelaburan ASNB Unit Trust dapat dilakukan dengan hanya melayari Maybank2u sahaja. 



Insurans Etiqa
Saya membeli dan memperbaharui insurans kereta saya melalui eMotor Takaful di Maybank2u. Hanya dengan klik sahaja urusan dapat diselesaikan. Ada potongan *10% lagi! Pada keesokan harinya cukai jalan akan sampai di hadapan pintu rumah. Mudahkan?



Top up prepaid telefon bimbit dan Internet prepaid
Saya juga menggunakan servis broadband YES dimana proses menambah nilai internet prepaid dapat dilakukan dengan beberapa minit sahaja dengan Maybank2u.



Maklumat Akaun
Melalui Maybank2u, saya dapat menyemak transaksi pemindahan/penerimaan wang ke dalam akaun saya dengan mudah dan tepat. Butang-butang seperti  M2U History, Today's Transaction dan Transaction History amat penting dan sangat membantu!




Groupon @ Maybank2u
Pembelian kupon Groupon juga boleh dilakukan melalui Maybank2u. Saya dapat membelinya dengan harga yang lebih murah atau dengan 'M2U PRICE'.


Superbuy @ Maybank2u
Pembeli yang suka membeli barang secara atas talian (online) di Superbuy seperti saya, akan dapat menikmati harga yang lebih murah jika pembelian dilakukan dengan Maybank2u.



Pelbagai Peraduan
Maybank2u senantiasa menganjurkan pelbagai peraduan dan peserta-peserta dapat menyemak status keputusan bagi setiap peraduan yang disertai dengan mudah.


Khidmat Pelanggan
Saya tidak perlu risau jika menghadapi masalah semasa melayari Maybank2u. Ini adalah kerana segala permasalahan, pertanyaan boleh terus dilakukan dengan menghubungi nombor yang tertera pada butang Customer Service pada bila-bila masa termasuk cuti umum! Cadangan dan maklum balas terhadap Maybank2u juga amat dialu-alukan.




Mata Ganjaran (Treat Points)
Setelah mengumpul mata ganjaran setiap kali melakukan transaksi, saya juga boleh menyemak jumlah mata ganjaran yang telah diperolehi dengan mudah dan seterusnya dapat menebus mata ganjaran tersebut dengan hadiah-hadiah yang menarik!

Maybank2u App contest 

Maybank2u banyak membantu saya di dalam urusan seharian, jika anda belum mempunyai Akaun Maybank2u, apa lagi perlu ditunggu? Aktifkan Maybank2u anda sekarang!



Friday, December 21, 2012

Azam 2013


kemain tajuk entri
ahha..

tatkala mata dok terkebil-kebil
*bukan terbeliak okayyy
terus bingkas bangun dr katil
*bukan lompat2 mcm katak okayyy
switch ON laptop!
*mac book air okayyy .. ahha

sblm loklak pikir2 tajuk entri
buat milo panas kejap ...
* bukan iklan MILO okayyy

4 minit berlalu ... 

2013...
ini yang ku'mau-mau'kan...
1. lebih patuh pada mak ayah
*sbb slalu ak hanya dgr.. dok dgr .. dok dgr ... tp buat ikut hati sendiri .. ada ke patut! ish ish
2. fokus pada kerjaya *dengan nada serius, renungan mata tajam ke arah skrin MAC BOOK AIR .. ahha
3. intai2 peluang utk sambung pendidikan *kemain.. selak2 sikit shj
4. bagpack, penasihat, pengiring ke negara omputeh *sgt ambitious cc: halim!
5. berbisnis ala anak2 cili
6. mampu berenang dgn hebat spt pandalela renong
7. hidup berdikari bukan di bwh bumbung institusi pengajian tinggi terkenal tanah air .. ahha
8. mencari *CINTA

ok tu shj. sekian. tandatangan tidak diperlukan kerana ianya x perlu dicetak bagai.


Friday, December 14, 2012

Sorotan 2012

Tup tup ..

Nak bungkus dah
Nak tutup kedai dah
Nak tutup kelambu dah
Nak tutup lampu dah

Mari kita mengimbau *kemain
Detik2 gula-gula 2012

1. Maranya Forward ke national finals dgn menepati sasaran 1 award + ke-3 keseluruhan
2. ISSME - membentang kajian *kemain di International Seminar Science Mathematics Education
3. M.Ed (Physics) *kemain
4. 4531/2

Alhamdulillah.. Semua dgn izinNya


Monday, December 3, 2012

4531bukan nombor ramalan

Pencil bag oren cap ayam saya
Pen merah stabilo saya
Pen biru stabilo saya
Pisau cap ayam saya
*thank you stabilo sebab beri penajaan

Sepasang kanta
4531
Saya siappp!!

delete pic sbb P&C
:)

Wednesday, November 28, 2012

lagi Diamonds (cover) - Rihanna

selamat hari petang!
petang yg damai ..
* xla damai sgt, dr pagi dok dgr bunyi jentera penggaruk buat parit.. haizzz
igtkan kg ni masih permai damai cermai etc

dok sibuk2 tgk youtube ..
*danggg ..

repeat byk kali ..
sgt suka tgk
tgk + dgr kalu gals main gitar @ piano ..
rasa mcm "click!"
* aha ..

gal yg main gitar dlm vid ni
mmg fantabulous!
feel dia sgt bagus
lentuk  .. asyik banget deh

sorg lg tu, ok la ..
individually mmg good
tp harmonization mcm x best sgt





p/s: mungkin lps ni ak kena buat cover lagu ni .. musix pls!

Saturday, November 24, 2012

Carly Rose Sonenclar

disebabkan pagi ni
pagi yg 'masam'
*terbangun lambat+sesampai masih hujan+x lari
balik semula ..
baik main klik2 kt internet ni ..
*berfaedah sgt  : i

drpd dok ak lepak
tgk tv siaran entah apa kejadah
yg seswai utk budak hingusan
ahaha...

tgk youtube semula ..
uish .. budak ni
kecik.. tapi
tapi ..
tapi ..
tgk la sendiri ..





sedih juga bila tgk
montaj pasal diamond ni ..
kasih ibu ...

p/s: love u mama! aha

Thursday, November 22, 2012

free ticket to SHOUT! AWARDS 2012

OMG
OMG
OMG ..
*tettt tett tett
ahaha // over sgt!

you voted them!
*Yuna etc.... waaaa
here's ur chance to see them
u can take a photo with them.. *sgt

interested?
walk down to YES flagship store @ Lot 10
or
@ KL sentral
tadaaaa..
get 2 pairs of tickets!


*free ticket only for YES subscribers only, and will be on a first come, first served basis.. kihkihkih


Tuesday, November 20, 2012

lari lari lari

suka lari?
tahu tak mcm mana nak lari? ..

apa?
kahwin lari?
BUKAN!


sumber: kevin zahri


Sunday, November 18, 2012

Website

godeh sana
godeh sini ..

nk buat website
*ala ala advance sgt.. ahaha
perlukan kesabaran
kreativiti tahap max
nk guna font apa
color scheme apa
switch jd designer kejap .. *teet tett tett

haizz ~
cuti ni blh la bljr sikit2
ada la sikit
prior knowledge psl
joomla bagai ni..
sbb dh buat projek masa 1st deg dulu
*teringat Dr Zaleha n suaminya, supervisor yg osem!

tp sbb dh lama tinggal
garu2 kepala le
*botak la mcm ni
nasib baik Hafiz ada.. aha
*tengs







Thursday, November 15, 2012

Diamonds

bukan peminat retis ni pun
entah ..
kena rasuk apa
tetiba zazzzz ~

shine bright like a diamond
shine bright like a diamond
*Dok nyanyi2 bait2 lagu ini dlm toilet

shine bright like a diamond
shine bright like a diamond
*Dok nyanyi2 bait2 lagu ini dlm lif

shine bright like a diamond
shine bright like a diamond
*Dok nyanyi2 bait2 lagu ini masa jln kat Mall
opps! teeet tett teettt

dengan kuasa bulan ..
terus youtube cover lagu ni







Friday, November 9, 2012

Kecewa itu memang sakit

4 hari ak disana..
kerah idea, tenaga
ini tak masuk beberapa hari sebelum 4 hari di atas

serius memang & tersangat penat!
penat penat penat !!!
usaha > 100%
rasanya projek ni tak masuk SKT ak pun
tapi kenapa ak mesti buat?
demi tanggungjawab, matlamat, objektif
ak gigih
cekal
mara

FORWARD dah macam 'anak'
ak marah, tengking, gertak
suka hati ak la..
tak sedikit pun simpan dalam
ak peduli apa org cakap belakang
kadangkala PENCAPAIAN perlukan itu

tapi alhamdulillah
Allah maha adil
kemarau tidak berpanjangan
nahhh
naik podium kan
rasa bangga kan

yang PENTING
ak nak MEREKA ingat!
susahnya proses itu
ak nak MEREKA kenal!
siapa bersama MEREKA
ketika bergelimpangan dengan tekanan
masalah etc

kecewa tetap ada
serius memang kecewa
bila x dgr FORWARD dlm senarai atas
tapi adakah mereka kecewa?
tak pasti...

ak lebih kecewa jika
mereka tak menghargai
berkecai hati
.....

Walaubagaimanapun....
'i'll come back stronger next year!,
but i need time... frustration take time to recover..."










Tuesday, September 25, 2012

Friday, August 24, 2012

Entri 1.44 pagi

Ok ak blm tdo
Hjn lebat dr jam ~1.00 pagi
TerFikir bukan2
Duduk bilik sorg2

Seram kan?
Memang

Ak sedar
Jaga org yg sakit
Bukan tugas mudah

Ak sedar
Kat dunia ni ada benda halus
Jgn dibuat main
Kelak menyesal tak sudah

Dulu dgr je bila org ckp 'pagar' rumah
Pengalaman buat sendiri
Adalah sgt menyeramkan..
Serius.. Tak tipu

Moga keuntungan bersama
Ak tak ganggu engkau
Janganlah pula engkau menggangu

Sesungguh yang berlaku itu
Atas keizinan Allah swt

Sunday, August 5, 2012

Pelik. Gile pelik.

Malas nk buat entri sbnarnya
Tapi kang kalu terbiar meliar
Tak bagus pulak..
*alasan

Tgh bosan skrg
Tu yg tetiba nk buat entri
Pelik. Ya. Semlm mmg hari yg pelik

Pagi2 lg ada org dh dikejar
Dikejar anjing kat pam minyak
Kihkihkih
*okayyyy itu x pelik
Mukadimah entri ni shj
Ahhaa

Kepelikan ke-2
Semlm tetiba shj nk makan ayam golek
Arghh.. Tp last2 xdpt mknnn
*okayyyy itu x pelik pun
Jgn marah sy..
Itu juga hanya mukadimah..

Kepelikan ke-3 aka maksima
Kegigihan bersolat terawih
Di masjid intan tmn sri pulai
Hahh amikkau nama masjid skali bgtau

Bersolat disebelah budak berumur
15-17 thn rasanya.. (sbb tgk saiz)
Dh hbis solat isyak..
Masa baca doa dia dok tgk ak semacam ]%}^}*+}=•_¥\|£~¥•<<=
Ak pun berundur disaf blkg
Budak tu pun ikut jugak duduk
Tgk muka ak lg semacammmm
-_>\£¥|•~=[+]^}^{+[=[=•|¥~€_€
*apa kejadah budak nih

Ak pasti akan perilaku budak tu
Tp ak buat2 xtau.. Ish!!
Okayy .. Tiba masa solat terawih..
Tanpa budak tu sedar..
Ak terus pi tempat lain..
Pastu dia nmpk.. Terus ikut...
*kejadah budak niiii!!

Mujur ada satu saf kosong kat dpn
Terus ak pi situ..
*terselamat..

Kalu budak tu sekolah rendah ke, budak tadika ke.. Ak x kisah la kot..
Tapi...
Serius pelik
Gile pelik..
Misteri..
Boleh panggil tv3
Cover utk siri misteri nusantara..
Kihkih

Tuesday, July 24, 2012

Kepala sekolah

Sementara tgu waktu bukak puasa
Nk buat entri skit
Entah kenapa
Tetiba teringat psl kepala itu

Kkdg sgt menyakitkan jiwa raga
Kalu kena panahan suara
Renungan tajam matanya
Mimik takut mukanya
Lari.. Lari..

Tp, disebalik itu
Terdetik.. Tik tok
"kemenjadian murid itu drpd guru yg membimbingnya"
Hmmm..
Kkdg kerenah murid pun blh bt ak emo

Haizzzz
Tp, rasa lega, puas, bahagia..
Jika apa yg diusahakan itu berjaya
Tp adakah murid itu akan ingat
Siapa yg bersusah payah
Itu ini.. Membebel mcm mak nenek
Mcm ayam berkokok kokok
Mcm ... Dan mcm2 lg

Jgn diharap pulangan
Ak x pinta segala (ayt drama akasia)
Cuba berserah pdNya..
Semoga murid jadi insan
Yg berjaya di dunia / akhirat

Sunday, July 15, 2012

Forward!

Bravo!
Bravo!

Finally we made it through to the finals!
Hi hi! Penang..!
Keep it simple!
Keep it humble!
Keep moving forwardddd :d


Wednesday, June 6, 2012

Ayam Penyet

Kruek kruekk *bunyi perut
Ayam penyet
Ya! Ayam penyet sekarang sgt
POPULAR
Kalah retis mcm Aaron Aziz
*dush! Habis ak kena bom dgn peminat dia!! Larii ..

Biasanya ayam penyet digoreng
Di hidangkan dengan nasi putih
Timun dan kobis

Xperlu susah nk cari gerai ayam penyet
Situ sana sini ada..
Bersepah sepah *kasar bunyinya
Yg bukan org indon pn ikut berjualan
Sedap tak sedap tu ikut rasa tekak
Heee..

Sunday, June 3, 2012

Workstation

Kan kan kan
Ini-lah tempatnya!!
M.E.N.U.L.i.S
Perkataan yg mudah disebut
Tetapi PERBUATAN yg sukar
Bg seorang bernama encik penyelidik..
Pengkaji etc

Berikanku petunjuk
Berikanku ilham
Ku mahu TAMAT-kan




Cuti-cuti malaysia

Hello malaysia (kemain mlysian sgt!)
Lamaaa lamaaaaa lamaaaaaaa
Tak berjimba dgn peminat blog
*ada ke peminat bagai
Smua gamaknya dh lariiii
Berhijrah ke blog2 yg rajin tulis en3
.... *ade ak kisah?!!

Tajuk en3 ni.. Bukan-lah realiti
Jgn nk hepi2 bila sebut je cuti
Wlpn dikatakan 'cuti'
Tp disebalik itu byklah..
Menimbunlah..
Keje2 yg perlu dibereskn..

Tp ak ni hamba yg bersyukur..
*alhamdulillah
'cuti' pn masih bergaji
'cuti' pn masih blh menggeliat jam 7 pg
*ko hado??

Demi x mghampakn kak jah,
Kak temah, kak milah, kak ton
Kak jenab dan sewaktunya..
Nah ..sempat ak senapp
Di kala 'cuti' di bandar metropolos


Monday, April 9, 2012

Burger king katanya

Erkkk erkk
*sendawa
Kekenyangan mkn burger
Mkn + pandu kereta..
*buruk perangai =.='

1 jam sebelum~

Tunggu giliran nk order
dh order..
"Bk bla bla bla.." - aku
*dia pandang semacam je..
"awk kalu senyum lg nmpk comel"- dia

*Ter ter sentak kejap+ malu kejap




Sunday, April 8, 2012

Goncang dan goncang

Ui!
Ini bukan iklan tora!
Mahunpun dendang!!

Paham!!
Keunikan botol ni drpd botol sediada di pasaran tempatan..

Botol ini bersekali dgn blender ball
Stainless steel! Kemain lg !
Mak jah pasti jeless bagai tgk..

Ko hado??!
Ahaha..

P/s: harganya pon kemain lg! Tp utk kestabilan ekonomi negara tiada apa la.. :)

Thursday, March 22, 2012

spm, bentang.. amik kau terbentanggg!

hmm..
hari ni ak cuti tau..
kemain lg!

cuti sbb kechewa psl result spm semlm..
kemain lg!
sob.. sob.. sob..

tadi ak pakai semat habis..
pi keje pn x pakai sesemat camni!
kemain..!

dtg awal setengah jam kt bilik pembentangan!
debor gi la wehh!
mana taknya..

ak ingat:
1. ada student lain yg jugak nk present,.. rupanya xda! ak sorang dan 8 mata yg memandang gerak tari kata2 ak!! ouhh..
2. ingatkan present blh sesempoi, bilik luas segala.. rupanya.. macam kita borak2 kt ruang tamu!
nerves!! paham takkk!!

awal2 bersemangat jugak!
"cantik laptop awk!" dr seth

kemain lg bangga! Mac okehh .. ko hado?!
ahahah


lepas ak sebut je "sekian, terima kasih"
bermula-lah awan diluar menjadi hitam
guruh berdentum dentam
angin berpusing liung
tanah bergegar sejuta
*metapora je ni...

ak ditembak tepat!
adushhh!

tp ak syukur..
disebalik kebom'man' yg meletus
" u got high reasoning ability.. thats why u came out with this topic! but.."
...
tu yg malas nk dengar.. but u have to spend more time to...
READ! READ! READ!

haizz..~
i read a lot u know..
if before this i read 5-6 journals a week...
now i have to double the number!
OMG!!

"i know you can pull this off, fakhrur.."
"if before this you sleep for 5 hours, now you must sleep 2 hours only..!!"

"ok, fakhur.. pls stay outside, we want to have a discussion.."
*ak keluar sekejap, tutup pintu .. sambil feeling2x nervous!

"fakhrur, pls come in.. u must do all the corrections ASAP.. although your writing is not as good as we needed, but u got the idea.. i personally, like it!..you PASS!"

HAIZZZZZZZZZZZ~~~

alhamdulillah..


Tuesday, March 6, 2012

Ujian bulanan.. Arep etc Haizzz!!

3 hari ujian..
Bkn ujian memandu
Bkn ujian memasak
Dan juga bukan ujian lisan ye..!

Perlu ke ak nk jerit
" yabe da be duu!!!"
Sambil memgangkat kedua tgn ke ats??..

Dsbbkn 'sgt happy' gile jga xm..
+ peminat tertunggu2 tertanti2 ak hupdate blog *kemain lg..
Kini tibalah masa
ak menghudpate blog yg kian usang ini.. *wah kemain lg

Sehari sblm ujian
Di twitter penuh la dgn ucapan good luck bagai..
Drpd mak kpd anak
Drpd bapak kpd anak
Drpd cgu kpd pljr...
Drpd kucing kpd tuannya +.+'

Zappp!!!
Kruekk kruekk..!!

Drpd senior kpd junior
Atau lebih mesraaa.. MESRA!
Drpd ex form 5 kpd form 5
Mari kita ikuti dialog ini...

mdarifabdullah: gluck pd adik2 yg amik ujian esk
mdarifabdullah: @frazi10 alahhhhh, bagi semangat ni. hahahahah
mdarifabdullah: @frazi10 saya kan abang diorang
*kemain kemain lggggg..

Amacam??
Lincah2 tak @mdarifabdullah



Saturday, February 18, 2012

Terima kasih thank you xie xie - part 2

Kemain .. kemain lg tajuk entri
Merasa diri femes bagai

Mmg kalu ikutkn ak nk rentap
Ye! Rentap!
*bukan suku kaum yg di sarawak tu

Nk rentap dan makan..
Ngap ngapp ngappp *bunyi gigi
Teheee..

Tp kotaknya sgt cantek
Tak sangka la
Tareef alsati ni!!

best buddy-lah!! Kau!
Ahaha.

P/s: rasa keren banget jika dikelilingi dgn kwn2 yg osem!




Terima kasih thank you xie xie - part 1

Kemain lg tajuk entri
Hahaha

Sebenarnya lama doh nk post
Tapi tapi tapi..
Ter'kiv' dek kerna kemalasan

Tapi ada ke patut
Utk x update untuk mengucapkan apresiasi
Yg x dpt dizahirkan melalui *mulut
...
........
............

Kemain ayat!

Ak hanya blh mimpi je
Nk jejak ke situ
.. Sadiskan bunyinya??!

P/s: halim + daus sila la taja ak kesitu!!

Saturday, January 28, 2012

Rm 100 = Rm 0 = Rm 5

Hi readers!
Hi silent readers! *kemain lg, bajet rmai je

Oooh.. Dh selesai dh pn
Dek sibuk2 isu psl voucher 1 m'sia
Ak dh perabis guna pn
Kat mana lg.. Mph je yg dkt
Bt pe nk hbiskn minyak keta
Nk pi jauh merata
.. Rm 100 je kot!
Seriyes.. X byk mana pn
Sbb buku2 bukan seposen doposen!
Kihkih..

Yg dh bca entri ak sblm ni
Dh patut tahu..
Cuma rm 100 (voucher) je tggal
Memula ada la tsampuk setan
Nk bli majalah bagai..

Tetiba dtg hidayah *bkn nama org
Ooh.. Beli la buku lg 2
Kemain lg.. ! Bku lepas xhbis bca pn lg
Nah amik kau!

*dpt rm 5 voucher mph lg sbb ak comel
Eh! Sbbbbb..

Saturday, January 21, 2012

Rm 100 selesai sudah!

Ok segmen terjah
kedai buku bdekatan
To be exact, semlm..
Lps amik wan kt sri putri

"Kruek kruekkk"- bunyi perut
Kasehan kasehan sama perut ku itu
Jln cepat! Bajet nk spend 30 mins je..
Terus caras MPH..

Amik bakul (pnjm akak yg SA yg tgh susun buku bagai)
Kaut sgala alat tulis ..
Byk jgk la..

Tut tuttt nampak buku ni!!
Eh!! Brapa harga ni..
Ooo okay..
*guna aplikasi kalkulator pd hnpon canggeh.. Sbb xnk over ...
Ooo.. Masih blm over..
"razi, apa beza buku yg ko pegang dgn yg ni? Tajuk sama je?"
*belek2 bagai buku tu
Ehh! Ni vol 2 la!!!

Okayy..
*bakul yg pnh dgn alat tulis tu dgn scr sngaja dtggalkn
:)

Dpt voucher rm5 dr mph sbb >rm 100
Pulang dgn hati yg girang
La la la~
*perut masih lapar

!!
Rm 100 lg nk beli apa ye

Sekian~







Monday, January 16, 2012

Rm 100 + Rm 100 dr kerajaan

Haizz~~
haizzzzz~~~
mood ke laut..!
Slps tgk buku rekod awl pg td!
"bla..bla... Tetapi sila... Bla..bla..
Terussss..

N hari ni kena submit proposal..
Lari sana.. Lari sini..
Apek tu pn charge mahal gile!
Rm 36!! Cet! Tp apa blh buat?!
Tu option yg ada..

Tp lesung nuri nmpk sikit
Sbb.. Sbb
Dpt $$$$$
Eh sbnarnya voucer ..
Tq kerajaan!!