Monday, November 30, 2009

Kucing Hetam ; )

***

Permulaan hari ini agak suram, uhuhuhuk, kelewatan bangun. Almaklumjelah musim cuti, bila lagi nk merasa kenikmatan ini. Sgguhpun begitu (penanda wacana tuu..) ak tetap gegeh menjalankan rutin harian, dan akhirnya ak boleh la membanggakan diri kerana dpt menyelesaikan beberapa perkara. Ak tanpa segan silu nak nyatakan apa yg telah ak laksanakan hari ini,boleh tak? boleh tak? boleh tak?haruslah boleh, ak punya blog suka hati ak la...wakakaka (jgn marah ye pembaca setia blog akufrazi);

  1. check blog di awal pagi (boleh dibanggakan ke?)
  2. melunaskan hutang (byr seminar tve09)
  3. menyiapkan analisis item (Haina mest bangga dgn ak, wakaka)
  4. jaga xm (masa ak duk jga kat blkg, ak main2 sms, tap dlm keadaann yg m'curigakan dtakuti dihidu oleh k.pengawas..tupp..tekezuttt ak! rupanya kucing hetam lalu..mioww..miowww..kat tepi pintu..sbenarnya kuceng tu x b'bunyi pon, saja je ak wat background music, ahahah)
  5. chat dgn si gegeh (siapa lagi si lutfi le, 24/7 dgn internet)
  6. pulang buku kat PSZ (kena denda RM 2.40, HAMPEH, beli roti canai dah kenyang!)
  7. vrooommmm..amik movie kat blik shahril
nota kaki:
*tadi ak menikmati roti canai Aminah lps blik dr jga xm (erkk..erkk..sodap!)
*kaki ak terkena kegatalan (nk g pk la khamis ni, huhu, asyik muka ak je, dr tanya sakit apa? ak jawab gatal. "ko mmg gatal" balas dr tersebut)

*tulisan agak besar spya korang senang baca, uhuhu

5 comments:

Lutfi Raffi said...

akhirnya berjaya juga aku mencapub di blog mu ini... muahahahaha

Frazi A said...

muahaha, nama ko gak ak tulis, gegeh!

ctee_mars said...

aku suka bla doktor tu ckp.. "ko mmg gatal" mwahahaha :p

aurikelsan said...

btul3x..stuju ngn ct mars

Frazi A said...

mars & surya:ssuguhnya ak insan yg baek kegatalan..uishh ada paham ka mksud ak..huhu