Tuesday, July 27, 2010

CONTEST MENAWAN



oing..oing.. hoi hoyahoi! cun x pic kat atas ni? cun kan..kan..kan.. hahah.. tatkala blog jog maka terjumpa lah satu kontest yg menarik minat akufrazi utk join sama.. lama juga x join kontest bagai ni.. join pun x pernah menang pn..huhuh.. apa lagi, yg di dok terjah blog akufrazi segala ni jom join sama kontest ni. kontest yg MESTI MAU JOIN ni adalah hakcipta terpelihara oleh cik Gyena Chobitz Armani. glamour kan nama ituuu?? hee.. tgk la pic dia..se'glam' namanya..Berikut adalah ketetapan yg mesti dipatuhi oleh mereka yg nak MENANG, kalu x nak menang pun boleh, selagi ianya meng'happening'kan suasana blogger2 yg lain.. klik pic beliau (diatas) utk teruss meloncat ke blog glamernye..hee
  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be my follower.
  2. Penyertaan dari blogger lelaki & wanita di alu-alukan...tak kesah!!!
  3. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye...*utk copy right click mcm biasa saja then save image*
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
  5. Upload gambar "SENYUMAN MENAWAN" korang yang korang paling suke and korang rasa comel (ahakz). Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.
  6. Cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting ok?
  7. Tag (2) dua orang kawan blogger korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan about this contest.
  8. Leave your link below.[ruangan komen]
TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 30 JULY 2010

Keterangan pic yg kat bwh ni:
diambil oleh faiz (salah sorg 7 wonders, haha) tahun lepas. Masa ni cuti, cuti panjang, kitaorg buat ala ala roadtrip bujang idaman..haha.. ketika ni semua ala2 santai main bowling slps penat berphotoshoot di pantai.. pantai?? haha..ye.. pic pantai x blh diupload due to sensitivity.. haha.. menawan kan senyuman ala2 candid ni,,, hee

5 comments:

atreyu strange said...

OMAIGOD MENAWAN GILER!! *pengsan*

aurikelsan said...

terima kasih razi...ko berjaya membuatkan aku tersenyum & hampir ketawa di saat2 aku mhadapi petang yg tensen...

Aidi-Safuan said...

pergh! cair aku tengok senyuman ko tuh. adeih... jatuh hati padamu. :P

Gyena Chobitz Armani said...

hi..

morning...cik gyena singgah...dan para juri sedang buat terjahan..gud luck ya

akufrazi said...

jen: pengsan la ye..pengsan.. cess...meh ak simbah dgn air sejuk 0 celcius terbgn tak ko dr kepengsanan ..hee
surya: frazi seharusnya menceriakan suasana.. hee
aidi: cair?? ko tuu mmg dh cair dan berair.. hee
gyena: i tau i klh punya... hee