Saturday, July 10, 2010

sabtu saturday


hi! entry utk hari sabtu saturday.. hari ini 'cuti'. biasanya kena bekerja. kalau dah bekerja tu, rasa macam cepat je masa berlari. x terkejar.. mcm watson nyambek lari 100m .. walaupun cuti, hati rasa x senang, gundah gulana. kenapa?

senaraikan mengapa razi ahmad merasai perasaan demikian. ( 4 markah)

1) tertido awal semlm. akibatnya lupa nak bls mesej dr n fazhir. rentetan peristiwa itu pagi ini razi ahmad xpergi ke padang utk join juniors.
2) bgn lambat. maka kerja2 lewat utk dibereskan
3) kata2 dr seth pasal proposal nk kena bt correction masih tergiang2 dlm otak
4) 7 wonders semakin berkurangan dgn pemergian daus ke uthm. paeng pn on off sbb dah kahwin. boleh katakan tinggal razi ahmad je di ktgb ni yg gigih... -sigh-

world cup 2010

piala dunia hampir melabuhkan tirainya.pagi ni ada match. jerman vs uruguay. mmm.. razi ahmad sokong jepun. haha.. whatever. ramalan si sotong, paul, dan burung, mani mengatakan bahawa Jerman akan menang. apa kejadah? saja ja mereka nk buat gondang, kalu camtu ak nak suruh lembu kat kampung bt ramalan juga. publisiti sangat.

nak skit cerita pasal kehangitan world cup 2010 ni. yg x minat bola pon boleh jadi fanatik. malah ada yg melebih2 sgt. tgk la d fb tu. apa kejadah? meluat tgk status mereka. ewww. whatever. perumpaan ini juga seperti apa yg telah berlaku pada razi ahmad ketika di alam baju sekolah dulu. masa pjk. ada la bbrpa mamat ni bising psl bola, ckp je lebih. main pn x sehebat mana pn. ak yg x kecoh2 (hehehe) at least byk jugak ak meng'gol'kan. tapi dsbbkan ak bukan geng mereka, nama ak selalu je tenggelam timbul n kadangkala ak x tersenarai pn dalam kesebelasan pemain kelas pn! whateva. tp nsib baik la, stamina ak ni blh thn (uhuhuk. bangga)...ada la tersenarai dlm olahraga sek.. 200m & 4x100 mmg acara fav. hee.


nota kaki:
-sayu rasa hati apb smua mau mninggalkan ktgb. mungkin pemergian mereka akan memfokuskan kerja yg ak lakukan. : )

4 comments:

ctee_mars said...

oh razi ahmad:... tak lama lagi 7 wonders akan bertaburan di bumi malaysia ni..hehehe

chaiyo2...

aurikelsan said...

seriously, rindu kt 7 wonders... weh, korg sume buat port baru kt uthm ke??

Aidi-Safuan said...

huhu.. come on holland!

akufrazi said...

mars: ye. itu lah realitinya. tp jgn lupa calling calling la yep.. hee
surya: eww..mana ada port baru. ak kat jb je. daus n viky kat uthm. paeng ______________ ...hee..
safuan: go oranje! go japan!