Monday, July 26, 2010

hari hari ku 'sibuk'


salam blogger sekalian! berkurun sudah blog ini terbiar bersarang. malas? mmm... mm.. ish.. tapi ak tetap ak meneruskan kerajinan agar pada suatu masa nanti, blog ni blh jadi artifak sejarah bila ak dah tua bangka dan punyai keluarga harmoni.. hee.. so sweeeettt.. haa. apa nak cerita? erkk..erkk.. ok la.. ikut topik yg sedia maklum.

sibuk? penyibuk? menyibuk? disibukkan? hee... kadangkala rasa sekejap je masa berlari, meloncat.. alih2 .. dah ptg. mula mata terbuka badan menggeliat malas jam 5.30 pg.. bekerja dgn gegeh.. balik jam 4 ptg... relax2 dah mlm.. mlm pula nk berbakti kpd pljr ksygn... dapat katil semula jam 10 mlm.. apa nak buat jam 10 mlm tatkala kepala mau kan bantal? ...

segalanya terus digagahi.. sbg pengajar dan pelajar bkn senang.. fuhhh.. yg pasti ak bg yg terbaik. ak happy, mereka juga happy.

sekrg musim sukan. sukan mahasiswa. ikut hati cam mls je nk main segala. tapi x rmai yg reti main, maka ak main je laa.. ak bgtau pengurus, kalu ada yg lebih baik ak sedia undur diri. silakan... ak bkn dia, mengambil hak org lain..siapa yg terbaik layak main.. yg kurang baik?? faham2 sendiri...

p/s: - xsabar nak beraksi pd hari panahan..
- selamat dtg pudin (haha) ke dunia akufrazi..ups and down juga akan jadi tempat persinggahan

5 comments:

aurikelsan said...

amboi....bizi sungguh cekgu frazi nie..slmt berjaya dlm sukan memanah pd kali ini.. xdpt jd pom2 gurl cheer ko..huaahaaahaa bila pulak ko nk berjaya memanah hati hey si gadis

akufrazi said...

hey si gadis! hey si gadis! (nyayikan versi black dog bone).. tula.. suh si gadis tu lalu dpn ktf, mana tau ak terpanah dia..arghhh...arghhh...

atreyu strange said...

bosan la blog ni. zzzzz...

akufrazi said...

kejadah punya jen.. tau la poket ko dah penuh dgn fulusss selpas menang berganda..haha

atreyu strange said...

cett. xleh ke ko simpan rahsia kemenangan berganda tu? kang semua nk masuk blog aku tumpang trafik camne?! haha!