Sunday, July 11, 2010

BEAST.. but they ol not that kind of beast



HOI! hoi! pembaca setia blog akufrazi sekalian.. ada sihat? hee.. kalu x sihat, buat2 sihat dlm 2 minit utk baca entry ni. hee. smua orang dok sibuk buat ramalan, tilik2 sapa menang! negara mana akan menang world cup 2010. apa kejadah! itu smua x mungkin mensbbkan ak asyik tulis entry pasal world cup 2010. hee. ni kan blog sdn bhd. wakaka.

kali ni nak story mory (cikgu bi cam cik patin mesti marah kalu stud dia tulis essay guna pkataan ni..haha) pasal dunia hiburan. hiburan?? hiburan?? hiburan?? ye..

H.I.B.U.R.A.N .. did i spell it right?? hee..

spt ahad2 ptg yg biasa dilalui. ak x ketinggalan utk tgk entertainment 5 ni. hee. tadi rasa cam nk gi jogging. tp memandangkan kemalasan thp optimum, niat itu diabaikan. maka, dgn itu ak tgk la sekumpulan mamat ni. siapa? siapa? siapa? siapakahhhhhh? BEAST. mereka dari korea. punya la bingit pompuan2 melolong, melalak, melaung dan melangut bila diorg beraksi maksi! melangut?? apakah? perkataan yg kurang ssuai.. hee.

mengapa pompuan jadi histeria bila mereka perform? sbb mereka JAMBU (bkn jambu batu, jambu air atau jambu bol ye!) selain itu, mereka pandai menari. mereka PENTARI. tapi mereka bukan la takat menari joget lambak. ewww.. lagian kenapa pompuan2 tu jd histeria??sbb diorg boleh menyanyi.. bukan bercakap macam tan sri sm salim.. beliau tu menyanyi tapi ak rasa dia cam bercakap je..hee..x caya gi youtube klip beliau.. sbb mereka kurus. ehh!! ak pun kurus juga.. hee. liana a.k.a melly goeslaw ssi slalu ckp ak kurus. haha..whateva. i likee! kurus keding ka, kurus papan ke,..apa2 je la...apa kejadah?..wakaka.

p/s: nk join gak la jd pentari spt diorg. wakaka

9 comments:

ctee_mars said...

naper tak dgr durang nyanyi aper? hehehe

akufrazi said...

oo..x dgr eh. ko utube la sendirik..wakaka

aurikelsan said...

ai xmain la yg jambu2 nie.. jambu hnya utk dimakan hokehhh.. lol

Fatin Haya said...

razi correct. you're through to the next round. hehe.

Umie Nadhirah said...

SM SALIM bercakap..part itu aku suka ^__^

akufrazi said...

surya: ye la.. tu..kalu si jambu tu pilih ko..ko lg la suka kan..erkk erkk,.

fatin: yess!!

umie:berckp?? x suka..x suka.. x suka!..hee.. thnx umie!

Aidi-Safuan said...

huhuhu... support la artis tempatan!

darkbatman said...

haha.. pompuan jer bro akan berteriakk..

akufrazi said...

BATMAN: ye..super betul