Tuesday, October 19, 2010

Neon Trees


haa!!!
dah lama ak nak cari!
kali ini entah mcm mana..
punya rajin
tika smua org dah ngorok..
zzzZzzZZZ...zZZZzZzz
ak search sehingga kedapatan..
padahal ak x tau nama group ni.,
ingat bait2 lagu ja..haaa

neon trees!
(ada sejarah dgn kump the killers)
bukan lampu neon ye !!!!
dsbbkan ak suka..
maka ak kongsi !!!
baik kan kan kan kan kan!!
haha



p/s: lead singer punya haircut..OMG OMG OMG!! haha

5 comments:

aurikelsan said...

ko nk rambut camtue ke?? sakit mata aku tgk la

atreyu strange said...

sgt suka lagu ni!

E.d.Y said...

nak buat rambut camtu la..haha

akufrazi said...

surya: apa!!!mcm ituu!! OMG!!
Jen: yap.. suka!
edy: apa!!!! nk bt mcm tuuu..erkkk...erkkkkkk..speechless

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Eeeemmm rambut sejemput aku tak sesuai nak buat ala-ala gaya camtu tak seeeesuuuuaiiii...

tapi rasanya comel gak kalau orang lain menggayakannya....