Wednesday, October 20, 2010

Akaun Facebook anda di "delete"??

what a longgggggggggg day!!!

maaf entri ini agak berbau
hihi..
siapa gegeh sila baca habis!

tajuk entri ni bkn spt isi kandungan post
saja ja nak buat kontroversi!!
tapi...
tapi..
tapi..
diorang cakapppppp!!
"kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi"
pernah dgr tak ???
hahaha..

ok! serius sikit!! (ehem...ehemm..)
hehe..

pernahkah anda di block oleh rakan fb???
iye!! dah 2 org yg block ak..
hehe :)))
thnx kpd pemberitahu bhw ak tlh di block..
"oh ye ka!" frazi (reaksi tulusss..hehe)

ak x kisah pn.. di delete ka, di block ka...
"oh ye ka!"yg keluar dr mulut ak tu..
memBERITAkan bahawa ak..
x sedar..
x kisah..
x endah..
xpeduli..
pun kewujudan kauuu di Facebook,,
hahaha...

p/s: ak suka semut! dia kecil, tapi dia ramai! renung2kan!

8 comments:

ctee_mars said...

ngeeeeeee...
beria dia blok ko..hehehe

maybe dia kot y conscious psl kewujudan ko dlm fren list dia..hehehe

akufrazi said...

mars: haha... markah penuh utk anda!!!

SyafiQ Bleszynski said...

sape kah yang gegeh mendelete + membelok itu??haha
biarkan lah, hehe

akufrazi said...

Syafiq kinderbueno: ooo.. Rkn skerja! Ehhh.. Bukan! Pkerja yg sama.. Oo. .. Jgn risau., ak x se'emo' ituu.. Wakaka

Anonymous said...

hahahaha lwak giler!!! weh, x rugi pon klo iang stkt 2 fren je dlm list ko tu...

@}--niEra-- said...

bior jer org tuh..
tk rugi pun kalau tk kawan ngan dia

MR. MIND said...

dia dengki dgn ko ni

akufrazi said...

Aisya: ada ak kisah?? Haha .. Itu ayat yg tepat utk pbuatan dia!
Niera: thnx ! Sudi terjah blog ni! Ye .. Biarkanlahh diaaa
Mm: yap.. Wasted knowing her! Haha..