Thursday, March 18, 2010

Lagi kisah Facebook yang panas


Memang tiada noktah bagi setiap kuburukan yang berlaku. Terbaru dan terhangat, sebahagian daripada wartawan hiburan dan jurugambar membuat laporan polis di IPD Brickfields, Kuala Lumpur, 17 Mac, berikutan sebuah laman Facebook bertajuk "All Entertainment Reporters In Malaysia Sucks", yang mengutuk dan menghina pihak media tempatan. - Wahidah Zainal


6 comments:

From The News said...

siapa yang bikin panas dulu? hahaha
akibat terlalu laser la nih..ramai dah mula naik geram. gelak tak tentu hala kat tv..ishh orang pun naik muak. dah la gelak masalah orang lain..

Frazi A said...

ftn: ini mcm cenderung pd terjah ni...ish..patutnya smua kna cool down, take it easy la..kalu smua nk saman menyaman alamatnya smua org bisu je r..hee

Hazzy Ishak said...

dah suka aibkan org
mesti lah ada yg tak puas hati

Frazi A said...

hazzy: skang ni mmg rmai yg suka jaga tepi kain org..heee, nk buat apa2 pn ke berhati2

Aus MeLankoLik said...

aku sejk je..
mane panas..

Frazi A said...

aus penchinta blog akufrazi..fuu fuh fuuuu...wakaka..dimanakah kau menghilang..ko mmg 'cold'..aus apa kata ko buat adegan panas..pastu ak buat cover pasal tu kt blog ak..pasti rating blog ak nek melambung2