Wednesday, August 26, 2009

gegeh!

Hari ni adalah hari yg gegeh skali bg ak, bsahur jam 5 pagi tuu..(nggak tau Halim A, dah bgun sahur ke blum, nk ketuk cam m'gu plak, so x ketuk la pintu blik nye)..bsahur ala kadar ja, kek pisang yg x habis mkn masa bukak posa +nescafe (2 tubes)..pas2 on9, check facebook+email+blog..semua tu mmg 'wajib' ak check setiap hari (sguhpun byk keje2 lain yg msih t'bengkalai..haha)..solat subuh pun on time lg (m'cipta sejarah bg tahun ni)..kmudian barulah cuba menidurkan diri dgn harapan nk bgn awal tuk ke psz..(awal sgt la, jam 10 gak baru kesedaran)...kegegehan di teruskan menaiki motor meredah onak dan duri (ha..ha..), dan akhirnya here i am, at the library..adoyai, mls nye nak bace jurnal2 segala, mcm mana la lect kat fakult tu gegeh kan? masa di level 4, nak cari port duduk, opps!!da prof azlan tgh mencari2 bku di sebalik rak2 buku yg byk tu..what come across my mind masa tu..'if he can do that, why can't i?' ..tapi setelah laptop di on'kan'..lain pula jadinya, x lain x bkn..korg mesti tau apa yg ak tgk dlu...ha..ha...pas2 baca la sket psal paper2 lepas (t'igt kata2 Faiz M, spy baca abstrak je)..so i did la, then again, my mind keep forcing me to check my blog again..ha..ha..masa on9 ni, smpat je ak bergambaran (ada webcam, why not use it kan?)..check dis out..demikianlah kisah gegeh! untuk episod 1.


2 comments:

aurikelsan said...

yeah..sungguh gegeh..no wonder i found ur comment in my blog..

ctee_mars said...

gegeh kan lah diri ko wahai cikgu razi..ehehe (^^)