Sunday, August 23, 2009

clark hatch

hehe, skang ni bulan Ramadhan a.k.a puasa..bila duduk2 berehat di dlm bilik, terkenang2 akan clark hatch. To those who not familiar clark hatch is, clark hatch tu ialah pusat kecergasan a.k.a gym. Hampir sebulan dah, kami menamatkan keahlian. thnx to daus who inform us about the promotion, i think without it, i'm not sure in joining the club. almost everyday we go there, yg lawaknya, everthing we did there without consultation with the instructor! faiz and daus la the one who acts like them..rasa-rasanya ada perubahan fizikal tak? hehe...ntah le, nak kata ada, mcm x da, nak kata xda cam ada..haha. faiz tak habis2 tgk muscle, agak2 muncul kah? haha, tmptya bagus, fasiliti mencukupi, and the most i like is having massage..haha2..kekadang tu balik kerja trus stop by n spending minimum of 3 hours thre..although no changes physically at least i do experienced workout in one of the famous gym in M'sia.


2 comments:

ctee_mars said...

hurm....awat korag tak consult..?
hehehehe :p

Frazi A said...

at first mmg nk consult, tp t'gu semua ada, ckup 4 sekawan, tp everytime workout ada ja x ble join, so we carry on je la..til at the end nk tnya dh segan..whoa..whoa