Saturday, January 3, 2009

"where do we go...where do we go now?"

"Where do we go...where do we go now?"...hehe, tu antara bait2 lagu 'sweet child of mine' by da famous lagend band, 'Gun n Roses'...where do i go huh? lately i usually spent much of my time playing indoor games...y dont i use BM instead of English?...mmm...ok la...kalu ikut citarasa sndiri x best la plak sbb org lain nak baca kan..tap ada ke org nak bacaaaaaaaaaaa.... ka? : ( ...KTGB da 1 bilik yg d lengkapi dengan meja ping pong N meja pool...haha..pastinya penghuni2 akan teruja, terkesima, terkedu, terbahak-bahak, terkelu, tergamam, bila dgr ada meja pool kat KTGB nih...wah!!! lagi2 mamat2 yg gile dan obses dengan sukan nih...bilik ni ada kat ground floor blok xa1, tapi masih t'dapat lagi penambahan alat2 sukan spt dirancangkan belum lg spenehnya dilaksanakan seperti meja karom, dan dart...(tau2 je la staf2 kat KTGB nih...rajin la sgt) seperti bagi mereka yg ingin dan berhajat utk bermain perlu la p booking dulu kat pjabat kolej ye...sebarang simpati dari pihak2 yg x berbuat demikian tidak akan dilayan...

Alkisahnya, kami-kami udah kasi lanyak, henyak segala masa cuti sem yg lepas...al maklum sajalah dengan status yg kami ada skang kan...aku yg buta main pool ni pon sampai tmimpi2, bak kata pepatah mandi x basah, tidur x nyeyak, makan x lalu dek kerana nak main pool segala...hahaha...kat bawah ni aku tunjukkan aksi2 yg d tunjukkan oleh mereka yg d katakan hebat..hebat ke? hebatttttttttttttt sesangat kat bilik indoor games nih...


2 comments:

HiKaRi TeiShuKu said...

hi frazi.. welcome that i can give u a lil bit exposer to bloggin thingy.. nway nice and simple blog ;)

paperclip said...

hmmm sape yg main pool tu..gaya lebih je..
hahahaha
ngape gmbr anak anak ramadhan je
gambar aku mana?