Sunday, September 5, 2010

Percy Jackson & The lightning Thief


dah lama x buat movie review.
tapi malas nak tulis pjg berjela.
sbb apa? sbb ak bkn la penulis diruangan PANCAINDERA atau Bpop! pun!
hee..
sorry ini bukan movie terkini di pawagam berdekatan anda
cuma masa cuti ja dpt tgk
sbb busy (alasan.. haha)
Percy Jackson & The lightning Thief

movie ni mcm diadaptasikan dari buku cerita ja..
ak x pasti.. korg google la sendiri.. malas..
sbb dh pukui 4.. laporrr.. hee.
tapi watak2 dlm movie ni keren banget.
tapi watak annabeth (ala ala heroin) ni cam nampak tua dlm bbrapa shot

sdgkn percy (hero) nampak remaja sgt...
haha.. xpon boley gantikan annabeth tu kpd vanessa hudgen

masa ak google.. utk pics diorg ni..muka percy ala ala zac efron sket.. haha
mm.. watak grover (ala ala pelakon pembantu) pn okayy..
sgt kelakar.. lawakk

alangkah gumbira kalu ak juga ada protector mcm dia..
hee kseluruhan 4/5 bintang bintang berkelip kelip.. la la la..

4 comments:

aurikelsan said...

lambat gila buat review movie nie... huaahhaaaha slmt berpuasa razi..

akufrazi said...

hahaha.. ye la..lambat gile!! hehe..
"slmt berpuasa razi..".. weh dah nak raya daaaa... patutnya "selamat hari raya razi".. huuuu

darkbatman said...

ak dh tgk cite ne.. xbest sgt la bro.. bsn je.

akufrazi said...

darbatman: oo.. maybe sbb ada elemen2 sejarah greek kot yg mbosankn.. tap ak mmg suka bab2 sejarah greek ni.. sbb ak die hard hercules and xena the princess warrior dulu2.. hee