Wednesday, September 15, 2010

6 syawal KLIA- holland


salam 6 syawal..
erkk..
sunyi sepi da..
smua yg kt kg dah balik bandar
yg kat bandar dah balik bandar.. haaha
tapi masih dgr sahut sahutan nama ak
oleh...
oleh..
sapa lg emak ak

cuti pn nak habis
minggu dpn da start bekerja spt biasa
arghh.. malas sehhh
ishh.. mana boleh malas..
kalu x bekerja xada la gaji..

rasa mcm lama giler kat kg ni.. haha
rasa mcm da sebulan
lg pn x rmai sgt kwn ak kat kg

crita pasal kawan
haa.. ak sggup bt apa saja utk kawan baek ak
hee.. tapi mesti bebetul baek la
walau jauh ak akan dtg
ak akan cuba tlg termampu
(hanya kau yg mampu-rsa cam nak karok je lagu nih, cess)

teringat dulu,.
masa last day hadi di utm
sedey sgt sehhhh (hahaha, sentimental betul ak)
ye la dia pn bkn dok jb.. so ssh la nk jmpa
nk borak2 sembang2 segala

hari ini .. last day juga utk shah dibumi malaysia
perasaan yg sama
erkk..erkk..
=.=
nanti ak update kisah tangisan di klia (kalu ada la)
hee

5 comments:

aurikelsan said...

send my regards to syah..xdapek nk join korg buat drama air mata kt airport huhuhu

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

akufrazi said...

surya: ok!
afzanizam: selamat hari raya juga, maaf zahir batin

darkbatman said...

biler cuti dh habis mud raye pun dh nk habess.. yg tinggal hanya lemak di badan.hhe

akufrazi said...

aie: ye.. itu mmg tepat skali !!! markah 100% utk aie!!! haha..belum pergi open house lagi tuuuu???